Webs de l'AGT:

Gavà viu Temps d'Espàrrecs

Les circumstàncies actuals no ens permeten recuperar la Fira tal com la coneixem, però mantindrem viu el seu esperit i la seva essència de la mà d'una programació fruit de l'esforç col·lectiu i personal i, per damunt de tot, de la il·lusió i les ganes de tirar endavant.

La nostra restauració n'és el viu exemple. Gràcies a ella, un any més podrem gaudir d'una nova edició de GastroGavà. Serà en un format diferent per salvaguardar la seguretat de totes i totes, però no per això menys participatiu i saborós. Ben al contrari. Enguany, a través d'Espàrrecs a la carta, més d'una vintena de bars i restaurants ens obriran les portes dels seus establiments perquè puguem degustar les receptes imaginatives i delicioses elaborades amb el cultiu emblemàtic dels nostres camps. Demostraran, una vegada més, que són els millors ambaixadors dels nostres espàrrecs i dels productes que es conreen al Parc Agrari. Productes d'una qualitat reconeguda que contribueixen a fer que siguin encara millor.

Us convido a tastar els seus menús i platillos d'espàrrecs maridats amb la millor selecció de vins dels nostres cellers.

Que vagi de gust!


Raquel Sánchez, Alcaldessa de Gavà